Neem contact op

0594 - 631 123
  info@ubelsassurantien.nl

Overzicht aanbod diensten Ubels Assurantiën B.V.

Zowel voor particuliere als voor zakelijke relaties is Ubels Assurantiën uw assurantietussenpersoon.

Ubels Assurantiën heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten ( AFM ).


Particuliere verzekeringen

Een aanrijding, brand, inbraak. Het kan iedereen overkomen en de gevolgen kunnen zeer ingrijpend zijn. Ook als een ander door uw toedoen schade lijdt kan u dat veel geld kosten. Misschien meer dan u denkt.

Wat zijn de kosten van juridische hulp? En wat gebeurt er als u, of één van uw gezinsleden, slachtoffer wordt van een ongeval?

Wat verzeker ik wel en wat niet?

Tegen welke risico’s u zich wilt verzekeren bepaalt u natuurlijk zelf. Wel raden wij u aan om, uiteraard geheel vrijblijvend, advies bij ons in te winnen. Dit kunt u doen door middel van telefoon of e-mail. Uiteraard kan Gijs Ubels ook op afspraak bij u langs komen of u bij ons op kantoor.

Alles in één pakket?

Komt het u bekend voor: een ordner of doos vol polissen van allerlei verzekeringen, in de loop der jaren bij verschillende maatschappijen afgesloten. Verre van overzichtelijk en heel lastig in geval van schade.

Een goed alternatief is de Combipolis Particulieren. Kijkt u maar eens naar de onderstaande voordelen van de Combipolis:

  • U bent goed verzekerd bij één adviseur, geen dubbele dekkingen
  • U ontvangt direct premiekorting bij een combinatie vanaf 3 polissen
  • 80% no-claimkorting en extra bescherming tegen no-claim verlies bij de autoverzekering
  • U krijgt het gemak van gespreide betaling zonder daarvoor extra te moeten betalen
  • U kunt uw polissen altijd raadplegen via de VerzekeringApp en Digitale Polismap

Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zoeken het graag geheel vrijblijvend voor u uit.

 

Zakelijke verzekeringen

Bedrijfsmatige verzekeringen kunnen erg complex zijn, hiervoor is veel expertise en specialisme nodig. Ubels Assurantiën adviseert zowel het MKB als de ZZP’er.

De basis voor een goed advies is een uitvoerige risico-analyse. Goed risicobeheer betekent in kaart brengen welke risico’s uw bedrijf kent en wat de impact van de schade is op de bedrijfscontinuïteit.

Na alle processen binnen het bedrijf te hebben geanalyseerd kunnen we een totaal-advies uitbrengen om uw verzekeringen te structureren. Het resultaat: een dekking die beter aansluit op uw actuele bedrijfssituatie, meer overzicht over uw verzekeringen en vaak zelf een aanzienlijke kostenbesparing.

Een dergelijk advies hoeft zich niet te beperken tot de schadeverzekeringen, het kan ook gericht zijn op de inkomensrisico’s binnen het bedrijf. Denk dan met name aan de ondernemer zelf die tijdelijk of langdurig arbeidsongeschikt wordt of het ziekteverzuim van zijn personeel.

Vraag daarom eens vrijblijvend een adviesgesprek aan bij Ubels Assurantiën.